NL Penningmeester

U bent hier

Aanmaakdatum

01-06-2017
Geld teruggeven zonder contanten

We maken allemaal weleens een foutje. Veel ondernemers beiden hun klanten een ‘niet goed, geld terug’- service. Maar contant geld retour geven als de klant zijn aankoop gepind heeft, is niet ideaal. Retourpinnen kan de oplossing zijn.

Sinds enige tijd is de promotiecampagne voor Retourpinnen van start. Voorafgaand aan de campagne is een onderzoek gehouden onder ondernemers en consumenten over retouren in zijn algemeenheid en Retourpinnen in het bijzonder. Aan de hand van de uitkomsten is divers informatiemateriaal gemaakt waaronder een flyer, displays, een animatie, een infographic, artikelen en advertenties.

Ook voor verenigingen biedt Retourpinnen kansen. Steeds vaker kiezen verenigingen voor een volledig cashless clubhuis. Retourpinnen biedt dan mogelijkheden om toch terugbetalingen te kunnen doen als dat relevant blijkt. Dit kan aan de bar zijn in geval van een retour of foutieve aanslag. Maar retourpinnen biedt ook kansen om in te zetten als er sprake is van borg bij bijvoorbeeld uitleen van materialen.

Sinds 8 mei kun je op de radio al de commercial over Retourpinnen horen. Doel is om ook het grote publiek bekend te maken met Retourpinnen. In twee verschillende commercials (schoenen terugbrengen en borg terug) wordt de luisteraar meegenomen in de wereld van Retourpinnen. De commercial wordt tot 18 juni uitgezonden op de zenders NPO3, Veronica, Radio 538, Q Music, E-Power en Radio 10.

Meer informatie over Retourpinnen is te vinden op de website http://pinnenzakelijk.nl/over-pinnen/retourpinnen.

Reactie toevoegen